Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ



Αγωγή κατά του νέου διατάγματος Τραμπ για τη μετανάστευση κατέθεσε η Χαβάη

Η Πολιτεία της Χαβάης ζήτησε χθες Τετάρτη επείγουσα παρέμβαση δικαστηρίου κατά του αναθεωρημένου εκτελεστικού διατάγματος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με το οποίο τίθενται περιορισμοί στην είσοδο στις ΗΠΑ σε πρόσφυγες και ταξιδιώτες από έξι κυρίως μουσουλμανικές χώρες.



Ο Κουρτς καταδικάζει για άλλη μια φορά το διάταγμα Τραμπ

Τη σαφή κριτική που είχε διατυπώσει εναντίον του, αμέσως μετά την έκδοση του διατάγματος του νέου αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος στις ΗΠΑ σε πολίτες επτά χωρών με μουσουλμανική πλειοψηφία (Ιράκ, Ιράν, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία και Υεμένη), επαναλαμβάνει σήμερα ο αυστριακός υπουργός Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης Σεμπάστιαν Κουρτς, του συγκυβερνώντ



Η Τζολί για το διάταγμα Τραμπ: Η διάκριση λόγω θρησκείας είναι ένα παιχνίδι με τη φωτιά

Η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί δήλωσε ότι η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στο έδαφος των ΗΠΑ των πολιτών επτά μουσουλμανικών χωρών που επέβαλε ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πλήττει τους ευάλωτους πρόσφυγες και μπορεί να πυροδοτήσει τον εξτρεμισμό.



Τερέζα Μέι: «Λάθος» το διάταγμα Τραμπ για τους μετανάστες

Το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ "είναι λάθος και σπέρνει τη διχόνοια" δήλωσε σήμερα, απευθυνόμενη στο κοινοβούλιο, η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι.



Εμφύλιος στις ΗΠΑ για τους μετανάστες

Χάος προκάλεσε στις ΗΠΑ το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ που απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες (Ιράν, Ιράκ, Υεμένη, Σομαλία, Λιβύη, Συρία, Σουδάν).



Το μήνυμα της Τζένιφερ Λόπεζ ενάντια στο διάταγμα Τραμπ

Κατά του διατάγματος του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο απαγορεύει την είσοδο μουσουλμάνων και προσφύγων στις ΗΠΑ από επτά χώρες, τάχθηκε η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ.