Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

διακανονισμος



Της ζητούν 1.200 ευρώ για διακανονισμό στη ΔΕΗ

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας της ΔΕΗ

Γυναίκα βρέθηκε στα όρια της ψυχολογικής και σωματικής κατάρρευσης, όταν της ζητήθηκε να καταβάλει το χρηματικό ποσό το 1.200 ευρώ, για να ενταχθεί σε καθεστώς διακανονισμού και να αποφύγει τον κίνδυνο διακοπής του ρεύματος.



Royal Bank of Scotland: Διακανονισμός 4,9 δισ. δολ. στις ΗΠΑ για τοξικά χρεόγραφα

Με έναν διακανονισμό 4,9 δισ. δολαρίων η Royal Bank of Scotland δίνει τέλος στη διαμάχη της με τις αμερικανικές αρχές για την πώληση εξασφαλισμένων με υποθήκες χρεογράφων, που βρέθηκαν στο επίκεντρο της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008. 



Σύρος:Εισβολή με κουζινομάχαιρο στην εφορία για να πετύχει διακανονισμό των οφειλών του

Σκηνές απείρου κάλλους στην εφορία με τους υπαλλήλους να τρέχουν. To πρωτοφανές περιστατικόσυνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στην εφορία της Σύρου, όταν ένας άντρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εισέβαλε σε τμήμα της Εφορίας, κρατώντας ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.



Οι δήμοι μειώνουν απλήρωτα πρόστιμα με διακανονισμό

Ο ένας μετά τον άλλον οι δήμοι ενεργοποιούν τη δυνατότητα που παρέχει νέα νομοθετική ρύθμιση, με την οποία οφειλέτες τους μπορούν, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων ή την εφάπαξ καταβολή του ποσού, να απαλλαγούν έως και κατά 100% από τις προσαυξήσεις, τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.



Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους

Ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους, με δυνατότητα έως και 100 δόσεων και απαλλαγή ακόμα και του συνόλου των προσαυξήσεων, έχουν από σήμερα οφειλέτες, κατ΄ εφαρμογή του νόμου 4483 του υπουργείου Εσωτερικών.

Η ρύθμιση αφορά σε οφειλές προς τους Δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών, που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.



ΔΕΗ: Νέο πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών μέχρι τις 28/2

Δεύτερη ευκαιρία δίνει στους καταναλωτές η ΔΕΗ με το νέο πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών που έχει θέσει σε εφαρμογή, σεβόμενη απόλυτα την οικονομική κατάσταση των πολιτών.

Τα παραπάνω επισήμανε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, "Πρακτορείο 104,9 FM".