Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σύρος:Εισβολή με κουζινομάχαιρο στην εφορία για να πετύχει διακανονισμό των οφειλών του



Σκηνές απείρου κάλλους στην εφορία με τους υπαλλήλους να τρέχουν. To πρωτοφανές περιστατικόσυνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στην εφορία της Σύρου, όταν ένας άντρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εισέβαλε σε τμήμα της Εφορίας, κρατώντας ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Συγκεκριμένα ο 46χρονος, προσπάθησε να τακτοποιήσει κάποια οφειλή του, όταν κάποια στιγμή ήρθε στα λόγια με την υπάλληλο, βγάζοντας ένα κουζινομάχαιρο που ακούμπησε πάνω στο γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι της Εφορίας, αναστατώθηκαν και ειδοποίησαν αμέσως τις αστυνομικές δυνάμεις, με τον άντρα να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα λίγα λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απογοητευμένων και ανήμπορων πολιτών οι οποίοι φτάνουν σε απόγνωση καθώς δεν μπορούν εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο. Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, φέρεται να ζητούσε διακανονισμό των οφειλών του. Πίστευε πως με το κουζινομάχαιρο στα χέρια, οι υπάλληλοι της εφορίας θα έκαναν αυτό που ζητούσε.