Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Deutche Bank



Πτώση 7% για τη μετοχή της Deutsche Bank μετά τα σχέδια για αύξηση κεφαλαίου

Πτώση σχεδόν 7% κατέγραψε σήμερα το πρωί η μετοχή της Deutsche Bank αφού ανακοίνωσε τα σχέδια για αύξηση κεφαλαίου ύψους 8 δισεκ. ευρώ, μια κίνηση που ο διευθύνων σύμβουλος Τζον Κράιαν είχε στο παρελθόν χαρακτηρίσει ύστατη λύση.



Deutsche Bank: Καθαρές ζημιές 1,9 δισ. ευρώ στο τέταρτο τρίμηνο του 2016

Καθαρές ζημιές 1,9 δισ. ευρώ κατέγραψε η Deutsche Bank στο τέταρτο τρίμηνο, καθώς το κόστος νομικής διευθέτησης παλαιών αδικημάτων της ήταν μεγαλύτερο από τα αυξημένα έσοδα που είχε από τις αγοραπωλησίες ομολόγων.



Δεν αποκλείει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η Deutsche Bank

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για την Deutsche Bank σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα ο διευθύνων σύμβουλός της Τζον Κράιαν, καθώς υπάρχουν ακόμα ρυθμιστικές αβεβαιότητες που επιβαρύνουν τη μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας.



Spiegel: Η Deutsche Bank θα μειώσει κατά 90% τα μπόνους των υψηλόβαθμων στελεχών της

Τη δραστική μείωση των μπόνους των ψηλόβαθμων στελεχών του αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η Deutsche Bank, όπως υποστηρίζει το περιοδικό Spiegel.



Με 95 εκατ. δολάρια κλείνει η Deutsche Bank υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ

Η Deutsche Bank συμφώνησε να πληρώσει 95 εκατ. δολάρια για να κλείσει η υπόθεση μήνυσης που άσκησε εις βάρος της η αμερικανική κυβέρνησης για φοροδιαφυγή.

Οι ΗΠΑ κατηγορούσαν την τράπεζα για τη χρήση «χρεοκοπημένων» εταιρειών, ώστε να αποκρύπτει φορολογικές υποχρεώσεις.



Handelsblatt: Γερμανικές εταιρείες έτοιμες να στηρίξουν τη Deutsche Bank

Έτοιμοι να προσφέρουν κεφαλαιακές «ενέσεις», εάν αυτό χρειασθεί για τη στήριξη της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, φέρονται να είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι αρκετών μεγάλων γερμανικών εταιρειών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Handelsblatt.