Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Δερβενοχώρια



Ο Κώστας Καραμανλής με φίλους σε ταβέρνα στα Δερβενοχώρια (Φωτό)

Σε ταβέρνα στα Δερβενοχώρια βρέθηκε χθες βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής  μαζί με το  δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγαλιά, τον βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ Ανδρέα Κουτσούμπα και με άλλους φίλους του από την περιοχή της Τανάγρας και της Θήβας γευμάτισε και συνομίλησε μαζί τους.



Δερβενοχώρια: Τίμησε ο Νίκος Τόσκας τους διασώστες και το πλήρωμα του Canadair που έπεσε

Ο Νίκος Τόσκας τίμησε σήμερα το  πλήρωμα του πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair, το οποίο διασώθηκε μετά από μια ιδιαίτερα αναγκαστική προσγείωση κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατάσβεσης πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια.



Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Δερβενοχώρια. Βοήθησε η νεροποντή

Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά στα Δερβενοχώρια. Στη θετική εξέλιξη, συνέβαλε καθοριστικά η δυνατή νεροποντή που σημειώθηκε χθες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή υπάρχουν μικροεστίες, στις οποίες επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 50 πυροσβεστικά οχήματα, 23 οχήματα ΟΤΑ, 100 στρατιώτες, 17 μηχανήματα και 10 βυριοφόρα, ενώ από αέρος συνδράμει και ένα ελικόπτερο.



Δερβενοχώρια: Περιόρισε η καταιγίδα την φωτιά

Η καταρρακτώδης βροχή βοπήθησε τελικά στα Δερβενοχώρια και έσβησε τις φωτιές στις απότομες πλαγιές , όπου έκαψε χιλιάδες στρέμματα τις τελευταίες μέρες.



Καίει για τέταρτη ημέρα η φωτιά στα Δερβενοχώρια: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβέστες (Φωτό)

Οι αναζωπυρώσεις είναι ο νέος μεγάλος «εχθρός» που έχουν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες που για τέταρτο 24ωρο δίνουν μάχη με τις φλόγες στα Δερβενοχώρια.



Μαίνεται για τρίτη ημέρα η φωτιά στα Δερβενοχώρια - Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Μάχη να μην εξαπλωθεί προς την Πάρνηθα

Όλη τη νύχτα πυροσβέστες επιχειρούσαν να σβήσουν την πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας και μέχρι αυτή την ώρα έχει καταστρέψει μεγάλη έκταση παρθένου πευκοδάσους.