Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Δεν



Κι όμως αυτό δεν το ήξερες για την Barbie!

Aποτελεί την αγαπημένη κούκλα σε όλον τον κόσμο, με πωλήσεις που αγγίζουν εκπληκτικά νούμερα.

Γεννήθηκε το 1959 και από τότε μέχρι σήμερα κοσμεί ανελλιπώς τα παιδικά δωμάτια των κοριτσιών που έχουν αφιερώσει σε εκείνη ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Διαβάστε λοιπόν μερικές αλήθειες για την πολυαγαπημένη Barbie που δεν ξέρετε.



Νικολόπουλος: "Όχι Γιώργο, δεν θέλω φακελάκι!"

Μία συζήτηση που άφησε πολλούς με ανοικτό το στόμα έλαβε χώρα μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, σε κεντρικό καφέ των Αθηνών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παπαχρήστος εξέφρασε δημοσίως το πατρικό του άγχος ενόψει του γάμου του γιού του, τις επόμενες ημέρες.



Ξανθός: Δεν υπάρχουν ελλείψεις σε ογκολογικά φάρμακα

"Δεν υπάρχουν ελλείψεις σε ογκολογικά φάρμακα και ακριβά φάρμακα ειδικών κατηγοριών ασθενών" διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος, αντιλαμβανόμενος το κλίμα ανασφάλειας που δημιούργησε στους ασθενείς η υπόθεση της μαφίας του φαρμάκου, έστειλε στους ασθενείς και στους συγγενείς τους το μήνυμα ότι το σύστημα Υγείας εξασφαλίζει τις θεραπείες του



Τα αλλάζει η Γερμανία- Δεν θα τιμήσει τους δύο Ιταλούς αστυνομικούς που σκότωσαν τον Αμρι

Η Γερμανία δεν θα δώσει διάκριση στους δύο Ιταλούς αστυνομικούς που εξετέλεσαν τον 'Ανις 'Αμρι.



Ποιες τροφές ΔΕΝ πρέπει να καταναλώσουμε πριν κοιμηθούμε;

Είναι γνωστό ότι η κατανάλωση διάφορων σνακ το βράδυ, συνήθως μπροστά στην τηλεόραση, δυσκολεύει την προσπάθεια απώλειας βάρους.

 

Η κατανάλωση παχυντικών τροφών το βράδυ συνδέεται με αυξημένη όρεξη την επόμενη μέρα, μείωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη και αύξησης της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες.



Λάρισα - Πλατανιάς: Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν Παράσχος και Κούγιας

Τα αίματα άναψαν στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της Λάρισας με τον Πλατανιά. Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Παράσχος, είχε "θερμό" επεισόδιο με τον πρόεδρο των "βυσσινί", Αλέξη Κούγια, ο οποίος ήταν στην αίθουσα.