Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

δάκρυ



Τι διηγείται η νεωκόρος που βρήκε την Παναγία να κλαίει (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πήγα να Την καθαρίσω, επειδή έμπαινε κόσμος, για θέμα καθαριότητος, λόγω κορωνοϊού, και την ώρα του Ευαγγελίου, βλέπω στο αριστερό Της μάτι να θολώνει και να πέφτει ένα δάκρυ. Το σκούπιζα, το ξανασκούπιζα, νόμιζα ότι είναι εξωτερικό. Το άφησα για λίγο. Είπε το Ευαγγέλιο, ξαναπάω. Βλέπω και το δεξί και άρχισε να τρέχει το δάκρυ μέχρι κάτω». Ανατρίχιασε ολόκληρη. Την έπιασε ρίγος.



Αυτός είναι ο Εύζωνας που δάκρυσε για την Ελλάδα και προκαλεί ανατριχίλα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα η φωτογραφία του 25χρονου Εύζωνα Κωνσταντίνου Λούσια, ο οποίος πριν λίγες ημέρες δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης των μελών της Προεδρικής Φρουράς στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας, ο επίσκοπος Δορυλαίου κ.



Άγιος Ισίδωρος: o Άγιος που μαρτύρησε στη Χίο-Το δάκρυ και η μαστίχα

Νεχώρι είναι ένα μαστιχοχώρι λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου που κατά την παράδοση άφησε εκεί την τελευταία του πνοή, μετά από σκληρά βασανιστήρια, ο Άγιος Ισίδωρος το έτος 250 μ.Χ. Ήταν τότε αυτοκράτορας του ρωμαϊκού κράτους ο Δέκιος.



Το δάκρυ του Αρχάγγελου Μιχαήλ λίγο πριν τη θεομηνία της Ρόδου

Είναι ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, το 2013, όταν οι γυναίκες που ανοίγουν την εκκλησία στο παλιό νεκροταφείο της Ιαλυσού, στη Ρόδο, αντικρίζουν την εικόνα του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ να δακρύζει.