Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

c4i



Στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το C4I

Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση του C4i, δηλαδή για την προμήθεια του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.



Στο εδώλιο ο Χριστοφοράκος και άλλα 17 πρώην στελέχη της Siemens για τις μίζες του C4I

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται να δικαστούν 18 πρώην στελέχη της γερμανικής εταιρείας Siemens καθώς και της θυγατρικής της στην Ελλάδα για την προμήθεια του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I.

Της Άννας Κανδύλη

 



Εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες που εμπλέκουν τον Σημίτη σε μίζες για το C4I

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς έχουν μπει οι καταγγελίες πρώην κορυφαίου στελέχους Γαλλικής εταιρείας, σύμφωνα με τις οποίες, αφήνονται υπόνοιες χρηματισμού ακόμη και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για την υπογραφή της σύμβασης του c4i.



Απειλή κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας στις ΗΠΑ για τo C4I

Με κατάσχεση απειλείται η περιουσία του ελληνικού Δημοσίου στις ΗΠΑ, εξαιτίας του προστίμου 40 εκατομμυρίων ευρώ που επιδίκασε αμερικανικό δικαστήριο εις βάρος της χώρας για την υπόθεση C4I.



Σκάνδαλο C4I: Απειλή κατάσχεσης της δημόσιας περιουσίας σε ΗΠΑ

Με κατάσχεση απειλείται η περιουσία του ελληνικού Δημοσίου στις ΗΠΑ, εξαιτίας του «προστίμου» 40 εκατ. ευρώ που επιδίκασε αμερικανικό δικαστήριο εις βάρος της χώρας, για την υπόθεση του C4I.