Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

black friday



Black Friday: Πέντε κανόνες από την Ένωση Καταναλωτών για να μην πέσετε «θύματα προσφορών»

Η Black Friday πλησιάζει και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μη δελεάζονται από φαινομενικά εντυπωσιακές προσφορές.



Black Friday για τον Παναθηναϊκό που έχασε από την Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο, με την Μπασκόνια να κόβει πρώτη το νήμα του τερματισμού, να δίνει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών και να βελτιώνει σε 3-6 το ρεκόρ της.



Μαύρη... Black Friday στη Γαλλία: Αντί για αγορές στα... «κίτρινα γιλέκα» οι Γάλλοι

Οι καταστηματάρχες στη Γαλλία προειδοποίησαν σήμερα, έπειτα από αρκετές ημέρες κινητοποιήσεων για τους φόρους στα καύσιμα, ότι οι παρατεταμένες διαδηλώσεις θα επηρεάσουν την αγοραστική κίνηση την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και κατά συνέπεια θα απειληθούν θέσεις εργασίας, την ώρα που ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δεν δείχνει καμιά πρόθεση υποχώρησης.



Black Friday: Οδηγός τιμών - Πόσο κόστιζαν 122 προϊόντα στις 16 Νοεμβρίου

Δείτε πόσο κόστιζαν τα προϊόντα πριν τη Black Friday ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε και να αγοράσετε αυτά που σας συμφέρουν!



Ηλεία: H «πλάκα» ενός δικηγόρου για διαζύγια σε τιμές Black Friday αποκάλυψε μία πικρή αλήθεια

Ένα πραγματικά πετυχημένο αστείο που σκοπό είχε να σατιρίσει τις προσφορές που υπάρχουν για μια εβδομάδα με αφορμή την Black Friday, έφερε στο φως πικρές αλήθειες στην τοπική κοινωνία. 



Black Friday: Αυτά είναι τα καταστήματα που επέλεξαν οι καταναλωτές

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της έρευνας καταναλωτών που διενήργησε η εταιρεία έρευνας και ανάλυσης ierax analytix.