Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Σύσκεψη κορυφής μετά τον Πλατανιά στον Ολυμπιακό



Λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για την έναρξη της χειμερινής περιόδου και όπως είναι φυσικό θα πέσει η συζήτηση σε μεταγραφικά θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό. 

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά στην Κρήτη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα υπάρξει σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ ανάμεσα στον Τάκη Λεμονή και τους ιθύνοντες του συλλόγου για πιθανές προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ. 

Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει πως πρώτα θα υπάρξουν αποχωρήσεις και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ενίσχυση της ομάδας.  

Ήδη γνωρίζουμε πως στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών βρίσκονται τα ονόματα των Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς, ενώ την ίδια μοίρα δεν αποκλείεται να έχουν και οι Βούκοβιτς και Εμενίκε. 

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Μπεν και τον Σεμπά, ενώ θα γίνει κουβέντα για την αποχώρηση ενός εκ των Ζιλέ και Μάρτινς και για τον Ανδρούτσο θα υπάρξει συζήτηση για το δανεισμό του σε άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχές.