Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σύνθημα για επανεκκίνηση στον Ολυμπιακό από τον Λεμονή



Για τα καλά έχει σηκώσει μανίκια αυτές τις μέρες στον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής. 

Μετά την επιστροφή του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόλαβε να δουλέψει πολλά πράγματα, ενώ βρήκε μία κατάσταση που δεν είχε δημιουργήσει ο ίδιος. 

Έτσι λοιπόν, ο 57χρονος προπονητής προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και να μπορέσει η ομάδα να κάνει την αντεπίθεσή της, με στόχο την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.  

Ο Λεμονής έχει δώσει το σύνθημα για restart στους παίκτες του, λέγοντας πως έχει μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύουν και το μόνο που χρειάζεται να διορθώσουν είναι η ανισσόροπα που υπάρχει στο παιχνίδι της ομάδας. 

Πρώτα από όλα ο Τάκης Λεμονής έχει αλλάξει τη διάταξη με την οποία παρατάσσει την ομάδα σε σχέση με τον Χάσι και από 4-2-3-1 πλέον θα παίζει με 4-3-3. 

Στη συνέχεια, δίνει έμφαση στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι της ομάδας, όταν επιτίθεται και όταν αμύνεται για να μπορέσουν οι παίκτες να έχουν σωστές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο και να μπορούν να γίνουν περισσότερο απειλητικοί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.