Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Συγκινεί ο Αντετοκούνμπο: Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω CD για να έχω τον πατέρα μου



Κανένα πρόβλημα να γυρίσει ακόμη και στα Σεπόλια και να πουλάει cd όπως έκανε κάποτε, δεν θα είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκειμένου ο πατέρας του Τσαρλς Αντετοκούνμπο να μην είχε πεθάνει.

Ο πρωταθλητής NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς μίλησε στην Cosmote TV και μεταξύ άλλων εξήγησε πως θα απαρνιόταν τη φήμη, τα λεφτά και τις διακρίσεις που έχει πετύχει τόσα χρόνια χωρίς δεύτερη σκέψη.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος φόργουορντ σχολίασε τι θα ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει για να έχει πίσω τον πατέρα του:

«Τα πάντα για να έχω πίσω τον πατέρα μου! Δεν το σκέφτομαι καν! Πάρτε τα όλα! Πάρτε τα όλα πίσω. Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου. Επόμενη ερώτηση», είπε ο Αντετοκούνμπο.

Εξάλλου ο Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τον λόγο που δεν προπονείται με άλλους ΝΒΑers: «Δεν κάνω προπόνηση με άλλους παίκτες… Δεν θέλω να είμαι φίλος τους! Αν το κάνουμε αυτό και μετά πάω για καφέ μαζί τους, μπορώ να βγω στο γήπεδο και να χρησιμοποιήσω τους αγκώνες μου εναντίον τους; Θα μπορώ να πάω να τους καρφώσω την μπάλα ή να τους ρίξω μια τάπα»;

Ο Greek Freak ρωτήθηκε επίσης για τον τραυματισμό του στη σειρά με τους Χοκς (υπερέκταση γονάτου) και το γεγονός ότι επέστρεψε μετά από λίγες μέρες: «Δεν ήταν θαύμα… Αν δουλεύεις σκληρά, δεν πίνεις, δεν καπνίζεις, δουλεύεις σκληρά για 8-9 χρόνια… Δεν θα έπρεπε να είχα παίξει στο Game 1 των ΝΒΑ Finals. Πονούσα πολύ. Ακόμα πονάω! Όμως θα είμαι ΟΚ».

Επίσης απάντησε και στο αν έχει… κόντρα με τον Τζέιμς Χάρντεν.

Πηγή: sportime.gr