Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στον Παυλόπουλο η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νεανίδων στο Σκάκι, Σταυρούλα Τσολακίδου



Υπόδειγμα προς τη νέα γενιά χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νεανίδων στο Σκάκι για το 2016 Σταυρούλα Τσολακίδου, με την οποία συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και του προέδρου και αντιπροέδρου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ.κ. Γιώργου Μακρόπουλου και Βασίλη Θεοδωρίδη.

Ο κ. Παυλόπουλος, αφού συνεχάρη την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νεανίδων για την κορυφαία της διάκριση, και μάλιστα για τρίτη φορά, την χαρακτήρισε υπόδειγμα αριστείας και στο Σκάκι αλλά και στο σχολείο και τόνισε ότι αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για την νέα γενιά και τους νέους ανθρώπους, που πλήττονται περισσότερο από όλους από την κρίση, που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

«Δίνεις, λοιπόν, το παράδειγμα στους νέους ανθρώπους για ν'αντιληφθούν ότι αν εκείνοι πιστεύουν στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους μπορούν να καταφέρουν πολλά. Συνέχισε έτσι και εύχομαι και πολλοί άλλοι να συνεχίσουν το δικό σου παράδειγμα» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Τσολακίδου, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ότι θα προσπαθήσει και στο μέλλον να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να φέρει κι άλλες επιτυχίες.