Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Στην αποστολή του Ολυμπιακού με Ντουντελάνζ ο Τουρέ



Με αρκετές αλλαγές -όπως αναμενόταν- θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Ντουντελάνζ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπως έδειξαν οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο Καραϊσκάκη, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό (22:00) ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ρίχνει μεγάλο βάρος στο επερχόμενο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επέλεξε για το παιχνίδι στο Λουξεμβούργο τον Γιάγια Τουρέ, ενώ εκτός έμειναν  οι Γιάγκος Βούκοβιτς, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Γκιγέρμε.

Ροντερίκ Μιράντα και Γιασίν Μεριά θα είναι λογικά το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεξιά θα παίξει ο Βασίλης Τοροσίδης. Όσον αφορά τον έμπειρο μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, ενώ το πιο μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η επιλογή στη θέση του σέντερ φορ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συνθέτουν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε και Χασάν.