Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Στην αναμονή Μάρτινς και Λουτσέσκου για τον πάγκο του Ολυμπιακού



Το “σίριαλ” με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού φτάνει στο τέλος του και όλα δείχνουν ότι σήμερα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου κόουτς των “ερυθρόλευκων”. 

Οι εξελίξεις της χθεσινής μέρας έβγαλαν απ' το “κάδρο” τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδος και πλέον οι δύο επιλογές των πειραιωτών είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Πέδρο Μάρτινς. 

Αυτή τη στιγμή η προσπάθεια των Πειραιωτών επικεντρώνεται στον Μάρτινς, με τον Ρουμάνο να περιμένει στο... ακουστικό του. 

Τα πράγματα πάντως στην υπόθεση του προπονητή της Γκιμαράες δεν είναι εύκολα, λόγω της ανάμιξης της Πόρτο, η οποία έχει τον 47χρονο τεχνικό στη λίστα για τον δικό της πάγκο. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σημερινή μέρα είναι καθοριστική και ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού, που θα γνωστοποιεί τον “διάδοχο” του Λεμονή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του λιμανιού. 

Όπως προαναφέραμε αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος και ο Ρουμάνος είναι οι δύο προπονητές που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο έκπληξης από τους “ερυθρόλευκους”. 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να συμφωνήσει με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, αλλά τελικά η κατάληξη των συνομιλιών δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσαν οι “ερυθρόλευκοι”. Το sportfm.gr σας είχε ενημερώσει πριν λίγες μέρες σχετικά με τις δυσκολίες, με το ρεπορτάζ που ανέφερε “πολύ δύσκολο του Πελεγκρίνο, παρά τη σούπερ πρόταση”.