Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Σε δίλημμα ο Λεμονής για τη Λεωφόρο



Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λένε… Και είναι αλήθεια πως ο Τάκης Λεμονής έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο νικηφόρο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-0), που σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει το ίδιο σχήμα και αύριο απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. 

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα διλήμματα. Το πρώτο και ίσως μεγαλύτερο έχει να κάνει με την πιθανότητα να πάρει ο Μποτία τη θέση ενός εκ των Σισέ ή Ένγκελς (με πιθανότερο τον δεύτερο).

Ελλείψει ενός φορ τύπου… Πρίγιοβιτς από τον αντίπαλο, ίσως να είναι προτιμότερος ένας πιο γρήγορος στόπερ σαν τον Ισπανό, που συν τοις άλλοις έχει και μεγαλύτερη εμπειρία από ντέρμπι «αιωνίων» συγκριτικά με τους άλλους δύο πρωτάρηδες. 

Από εκεί και πέρα, ο Εμενίκε δεν είναι απίθανο να πάρει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης από τον Ανσαριφάρντ, που υστέρησε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Νιγηριανός φορ είχε καλή παρουσία επιστρέφοντας μετά από σχεδόν έναν μήνα στο ματς Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τον δούμε από την αρχή.

Σε αυτό το ματς καλός ήταν και ο Καρσελά, αλλά είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από την αρχή σε ένα ματς που θα απαιτηθούν βοήθειες από τους εξτρέμ και στην άμυνα.  

Σίγουρο ο Προτό θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ομάρ και Κούτρης δύσκολα θα χάσουν τις θέσεις τους στα άκρα της άμυνας, Ρομαό και Οτζίτζα θα είναι κεντρικά χαφ, με τον Φορτούνη μπροστά τους και τους Πάρντο και Ανδρούτσο στα άκρα.