Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Σε αναζήτηση εξτρέμ ο Παναθηναϊκός - Ψηλά στην λίστα του ο Ν.Νάγκι



Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, με τον Παναθηναϊκό να καταστρώνει τα πλάνα του, στα οποία βρίσκεται και ένας παλιός γνώριμος.

Ο λόγος για τον Ντομινίκ Νάγκι, που φόρεσε την φανέλα των "πράσινων", με την μορφή δανεισμού και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος βρίσκεται ξανά στο... κάδρο για τον Παναθηναϊκό, με τον ατζέντη του Μάριο Κνεζ να είναι αυτός που χειρίζεται την υπόθεση και να αποτελεί τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και στην προηγούμενη μετακίνησή του στο «τριφύλλι». Μάλιστα, ο εν λόγω ατζέντης είναι γνωστός στις ελληνικές ομάδες, έχοντας προσφάτως σημαντικό ρόλο στη μετακίνηση του Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ στην Σέλτικ.

Ο Ούγγρος εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος τον περασμένο Οκτώβριο από την Λέγκια, βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου και θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί στην αποστολή της χώρας του για το Euro του 2021.

H απόφαση αναμένεται να παρθεί εντός των επομένων ημερών, ίσως από Δευτέρα και μετά, ενώ φυσικά ο Λάζλο Μπόλονι θα εξετάσει την περίπτωσή του, όπως και ο Πιερ Ντρεοσί!