Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ποτσετίνο – «Ο Μέσι άξιζε απόλυτα την Χρυσή Μπάλα»



Ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δήλωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι «αξίζει πλήρως» την Χρυσή Μπάλα και ότι «δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης», απαντώντας έμμεσα στους επικριτές, ιδιαίτερα στη Γερμανία, όπου υποστηρίζουν πως το τρόπαιο έπρεπε να το πάρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον Λιονέλ (Μέσι) και την οικογένειά του. Είναι τεράστια επιτυχία. Ελπίζω να την απολαύσει. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι» δήλωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με τη Νις στην Ligue 1.

«Αξίζει απόλυτα την Χρυσή Μπάλα. Δεν υπάρχει συζήτηση γι’ αυτό το θέμα. Μπορώ να καταλάβω ότι σε άλλες χώρες κάποιοι δεν συμφωνούν, αλλά νομίζω ότι το άξιζε» είπε ο Ποτσετίνο.

«Ελπίζουμε επίσης ότι αυτή είναι η πρώτη μέρα της πορείας για μια όγδοη Χρυσή Μπάλα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που έχουμε τον Μέσι εδώ. Ελπίζουμε επίσης να έχουμε στο τέλος της χρονιάς, πέρα από ένα ατομικό βραβείο, και τρόπαια του συλλόγου. Είναι κάτι που όλοι θέλουμε εδώ στον σύλλογο» πρόσθεσε.