Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024 -

Πετρούνιας: Κυκλοφορούσα με το μετάλλιο στην τσέπη, για να μη μου το κλέψουν (Βίντεο)



Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» και μίλησε εφ’όλης της ύλης.

Για την Ολυμπιάδα του Ρίο είπε ότι δεν ήταν πολύ καλή, τονίζοντας πως «είδαμε μέχρι και κροκόδειλο εκεί που έκαναν προπόνηση για την ανοιχτή θάλασσα. Εμάς μας είχαν κλέψει ρούχα και γυαλιά και γι' αυτό κυκλοφορούσα μια εβδομάδα με τον μετάλλιο στην τσέπη για να μη μου το κλέψουν».

Μιλώντας για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε είπε πως ««Το Ολυμπιακό μετάλλιο το περίμενα από 9 ετών και τώρα είμαι 26» αλλά τόνισε πως «το μεγαλύτερο μετάλλιο είναι να ακούω πως υπάρχουν μικρά παιδιά που κάνουν ουρές για να μάθουν κρίκους».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας υπερασπίστηκε και τις δηλώσεις της Άννας Κορακάκη μετά την κατάκτηση των δικών της μεταλλίων, αναφέροντας «είναι λάθος να γίνεται κριτική σε κάποιον αθλητή που έφερε Ολυμπιακό μετάλλιο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο Ολυμπιακό Ιδεώδες. Οι επιτυχίες και ο αθλητισμός είναι η πνοή και η εικόνα της Ελλάδας».

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης «έταξε» μετάλλια τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει τους επόμενους μήνες όσο και την Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020.