Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι που θα κρίνει την κορυφή στην Super League



Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό(20:30 Novasports Prime, LIVE από το Newsit.gr) στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στην Super League, μια αναμέτρηση που θα καθορίσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία και για τις δυο ομάδες, αφού ανάλογα με την έκβαση του αποτελέσματος, θα μάθουμε και ποια ομάδα θα βρίσκεται στην κορυφή της Super League μετά την 23η στροφή του πρωταθλήματος.

Και αυτό διότι μετά την εντός έδρας γκέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Λαμία το Σάββατο(17/01) οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 51 πόντους, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σε περίπτωση που κερδίσει θα ξανά βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή.

Εάν πάλι το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό και πάρει ένα πόντο, τότε θα αναρριχηθεί και πάλι στην πρώτη θέση, αλλά είναι πιθανό να βρει εκεί την ΑΕΚ, η οποία νωρίτερα φιλοξενεί στην «OPAP Arena» την Κηφισιά.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καθοδηγεί για πρώτη φορά τους Πειραιώτες σε ντέρμπι δεν θέλουν να χάσουν την επαφή τους με την πρώτη 3αδα, με τον Ισπανό τεχνικό να προέρχεται από την μεσοβδόμαδη νίκη απέναντι στην Φερεντσβάρος για τα play off του Conference League.

Πηγή κειμένου: 

newsit