Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το παλεύει μέχρι τέλους για μεταγραφές ο Ολυμπιακός



Από μία έως τρεις μεταγραφές είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός. 

Οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν σέντερ φορ που έχει ζητήσει ο Όσκαρ Γκαρθάι, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για επαφές για κεντρικό μέσο και δεξιό μπακ (μετά την παραχώρηση του Φιγκέιρας στην Μπράγκα). 
 

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν για τον δανεισμό του Τικίνιο Σοάρες της Πόρτο, αλλά οι Πορτογάλοι παραχωρούσαν με πώληση του 27χρονο φορ και με ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Στην πειραϊκή ΠΑΕ διαψεύδουν τη συγκεκριμένη πληροφορία.  
Στον Ολυμπιακό προσπάθησαν και για τον Τζόναθαν Μπάμπα, αλλά ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται πως θα μείνει στη γαλλική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. 

Παράλληλα, έχει προκύψει ένα σενάριο από την Ισπανία, το οποίο ανέφερε πως οι ιθύνοντες του συλλόγου έκαναν κρούση για τον Τζόελ Κάμπελ, αλλά ο Κοσταρικανός εξτρέμ αναμένεται να επιστρέψει το Φεβρουάριο στους αγωνιστικούς χώρους. 

Στην Ανδαλουσία, παράλληλα, υπήρχαν δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρθηκαν και για τον Χιλιανό Φελίπε Γκουτιέρες, ο οποίος χθες έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις.