Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ολυμπιακός: Με τον Λεβαδειακό ξεκινά το δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τον Δεκέμβριο



Μία σειρά από δύσκολους αγώνες ξεκινάει για τον Ολυμπιακό. 

Από σήμερα μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου οι Πειραιώτες καλούνται να δώσουν 9 ματς, 5 για το πρωτάθλημα, 2 για το Κύπελλο Ελλάδας και 2 για το Champions League, με την επιστροφή στην κορυφή να είναι ο πρώτος στόχος. 

Αποψινός αντίπαλος ο Λεβαδειακός, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς λιγότερους από τους «ερυθρόλευκους» (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).  

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας ο Τάκης Λεμονής φρόντισε να εξηγήσει τη σημασία που έχει για όλους το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, λέγοντας πως θα δουν στη συνέχεια το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα για την 5η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Σισέ και Κούτρη. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ταχτσίδης με τον Ζιλέ, με τον Φορτούνη σε οργανωτικό ρόλο. 

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μάριν, Σεμπά και στην κορυφή θα είναι ο Ανσαριφάρντ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Φιγκέιρας, Μαρτίνς και Πάρντο. 

Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Οτζίτζα Οφόε, ο τιμωρημένος Ρομαό και ο Εμενίκε που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.