Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ολυμπιακός: «Αγώνα δρόμου» κάνει ο Οφόε για να προλάβει την Ριέκα



«Αγώνα δρόμου» για να προλάβει το πρώτο ματς των play off του Champions League με την Ριέκα (16/08) καταβάλλει ο Οφόε.

Ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, που έγινε στο Καραϊσκάκη, ωστόσο, τα μηνύματα δεν είναι εντελώς απογοητευτικά, όσον αφορά τη συμμετοχή του στον αγώνα με τους Κροιάτες..

Κι αυτό διότι ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στου Ρέντη χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις κι ως εκ τούτου δεν είναι απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση της Τεράρτης. Ο Μπέσνικ Χάσι είχε τετ-α-τετ με τον 28χρονο παίκτη, με τον τελευταίο να του λέει ότι αισθάνεται καλύτερα και, πλέον, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Οφόε θα δοκιμάσει ν' ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και αν τα καταφέρει τότε θα είναι στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος, σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλειστεί. Ο Βέλγος έχει μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά θέλει πολύ να παίξει κι αυτό σαφώς λειτουργεί θετικά στην τελική απόφαση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της Δευτέρας ο Αλβανός τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε και πάλι πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας αρκετά σχήματα, δείγμα του ότι δεν έχει καταλήξει σε αυτό που θα παρατάξει εναντίον της Ριέκα.