Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οι δύο λύσεις που προκρίνονται μετά τον «πάγο» στην περίπτωση Σολδάνο



Ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στις διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν Σάντα Φε για την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο και πλέον προσανατολίζεται σε άλλες περιπτώσεις για την κάλυψη της ανάγκης απόκτησης επιθετικού.

 

Στο «ραντάρ» των Πειραιωτών βρίσκονται δύο παίκτες που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν: οι Λέο Μπονατίνι και Κάρλος Βινίσιους.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι άνθρωποι της ομάδας στρέφονται ξανά στις δύο αυτές περιπτώσεις, που μοιάζουν αυτήν τη στιγμή μοιάζουν ως οι πλέον εφικτές. Φυσικά, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει το όνομα του Αργεντινού επιθετικού…

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πιο κοντινή επιλογή μοιάζει να είναι του Μπονατίνι της Γουλβς. Ο αγγλικός σύλλογος ψάχνει επιθετικό για το δεύτερο μισό της σεζόν και ο 24χρονος αναμένεται να παραχωρηθεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον παίκτη και τις δυνατότητές του από την Εστορίλ.

Όμως, μεγάλη επιθυμία για τον Πορτογάλο προπονητή αποτελεί ο Κάρλος Βινίσιους. Η δική του περίπτωση, βέβαια, είναι πιο δύσκολη, με δεδομένο ότι η Ρίο Άβε θέλει να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μένει να φανεί ποια από τις περιπτώσεις αυτές θα προχωρήσει στο τέλος για τον Ολυμπιακό, με το μόνο σίγουρο αυτήν τη στιγμή να μοιάζει ότι θα αποκτηθεί επιθετικός.