Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2022 -

O Ζέεντορφ στο Ίδρυμα της UEFA για τα παιδιάO παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, Κλάρενς Ζέεντορφ, εντάσσεται στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος της UEFA για τα παιδιά, όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο μόνος παίκτης που έχει κατακτήσει το Champions League με τρεις διαφορετικούς συλλόγους «όχι μόνο έχει μια εμπνευσμένη ιστορία ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, αλλά χρησιμοποιεί συνεχώς τις εμπειρίες του για να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος καλύτερος για τους ποδοσφαιριστές» τόνισε ο Σλοβένος πρόεδρος της UEFA και του Ιδρύματος, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Είναι τιμή και χαρά που συμμετέχω στο Ίδρυμα της UEFA για τα παιδιά. Παρακολούθησα στενά τις δραστηριότητές τους και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα στην υποστήριξη του έργου τους. Μίλησα με τον πρόεδρο Τσέφεριν για κάποιο χρονικό διάστημα και είμαι ευγνώμων που δέχτηκε την ιδέα να γίνω μέλος της ομάδας. Ελπίζω να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτή τη σχέση για πολύ καιρό, να κάνουμε σπουδαία πράγματα και να ανταποδώσουμε στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο» τόνισε ο Ζέεντορφ.