Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με δύο νίκες τη «διαβολοβδομάδα»



Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενείται στην Βιτόρια από την Μπασκόνια (21:30, Novasports 2) για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

 

Οι «πράσινοι», μετά τη σπουδαία νίκη τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θα ήθελαν να πάρουν το «διπλό» και να κάνουν το 2x2 σε μια δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, η αποστολή του Παναθηναϊκού «πέταξε» με 13 παίκτες και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για να επιστρέψουν με το θετικό αποτέλεσμα. Στο πλευρό της ομάδας του θα βρεθεί και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ταξίδεψε μαζί με την αποστολή για να βρεθεί κοντά στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Κούραση είναι δεδομένο πως υπάρχει, όπως παραδέχτηκε και ο Νίκος Παππάς, αλλά στο «πράσινο στρατόπεδο» γνωρίζουν καλά ότι μια νίκη μακρυά από το ΟΑΚΑ θα αλλάξει την ψυχολογία μια και καλή.

Από την πλευρά της, η Μπασκόνια δεν έχει ξεκινήσει καλά, μετρά μόλις δύο νίκες από την αρχή της σεζόν, άλλαξε προπονητή και θα ήθελε να σημάνει την αντεπίθεση της με μια νίκη μπροστά στο κοινό της κόντρα σε ένα εκ των κορυφαίων αντιπάλων.