Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Ολυμπιακός παίζει την πρόκριση απόψε (21.45) κόντρα στην Ντιναμό στο Φάληρο



Τη νίκη που θα τον μετατρέψει σε μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός στο «Γ.Καραϊσκάκης» απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του (21:45 ΕΡΤ, ΟΤΕ Sport 2).

Μετά το διπλό στο «Μάξιμιρ», ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντινάμο με στόχο να ντουμπλάρει τις νίκες του απέναντι στους Κροάτες και να παραμείνει σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Μάρκο Σίλβα βλέπει την ομάδα του να μην κόβει ρυθμό από το ξεκίνημα της σεζόν και χωρίς να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών είναι έτοιμος να παρατάξει την 11άδα του με μια αλλαγή συγκριτικά με την ομάδα που αντιμετώπισε το συγκρότημα του Μάμιτς στην πρώτη αναμέτρηση.

Ο Ερνάνι μετά τις τελευταίες δύο καλές εμφανίσεις του σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, δείχνει να κερδίζει θέση βασικού ενώ ο Καμπιάσο αν και μπήκε στην αποστολή θα μείνει αρχικά στον πάγκο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, στην άμυνα οι Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, στη μεσαία γραμμή οι Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς, στα άκρα οι Σεμπά και Ερνάνι ενώ πίσω από τον Ιντέγε θα αγωνιστεί ο Φορτούνης.

Από την πλευρά τους οι Κροάτες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί αφού την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Αρσεναλ ενώ στο φινάλε θα υποδεχθούν την Μπάγερν. Ο Μάμιτς δεν υπολογίζει στους Σίλντενφελντ, Αντέμι και Ιβο Πίντο, απουσίες, οι οποίες δεν επηρεάζουν πάντως τον καταρτισμό της 11άδας.