Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ο Λεμπρόν διάλεξε πρώτο τον Γιάννη για το All Star Game



Οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιντ Ντουράντ, ως αρχηγοί των δύο ομάδων του All Star Game της Κυριακής στην Ατλάντα, επέλεξαν τους συμπαίκτες τους που θα ξεκινήσουν στην αρχική πεντάδα.

Ο «βασιλιάς» των Λέικερς επέλεξε πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ τους δυο τους θα πλαισιώσουν αστέρες του μεγέθους των Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς) και Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς).

Από την πλευρά του, ο Ντουράντ διάλεξε τους Τζόελ Εμπίιντ (Σίξερς), Κογουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Μπράντλεϊ Μπιλ (Γουίζαρντς) και Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς).

Ο ίδιος είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στη γιορτή του μπάσκετ, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο (συμπαίκτης του στους Νετς), Κάιρι Ίρβινγκ.

Αναπληρωματικοί για την Team Lebron είναι Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Κρις Πολ (Σανς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Ντομάντας Σαμπόνις (Πέισερς) και Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ).

Αντίστοιχα, στον πάγκο για την Team Durant θα είναι οι Τζέιμς Χάρντεν (Νετς), Κάιρι Ίρβνγκ (Νετς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Ζάιον Γουίλιαμσον (Πέλικανς), Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς), Τζούλιους Ραντλ (Νικς), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ) και Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ).