Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 -

Νεκρός ο 24χρονος Φίλιπο ΜομέσοΟ 24χρονος Φίλιπο Μομέσο, οδηγός στο ιταλικό πρωτάθλημα μοτοσικλέτας ταχύτητας, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Τρέντο, όπου και διέμενε μετά τη μετακόμισή του από το Οντέρζο, στην επαρχία του Τρεβίζο.

Η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (FMI) ανέφερε αυτή τη Δευτέρα για τον θάνατο του νεαρού αναβάτη: «Πένθος στον κόσμο της μοτοσικλέτας. Ο Filippo Momesso βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Τρέντο, όπου σπούδαζε στο πανεπιστήμιο. Ολόκληρη η ομοσπονδία, ξεκινώντας από τον Πρόεδρο Τζιοβάνι Κοπιόλι, στέλνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Μομέσο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», προσθέτει στην ανακοίνωση.

 

Ο Μομέσο, γεννημένος στη Motta di Livenza, επαρχία του Treviso, σπούδαζε στο πανεπιστήμιο στο Trento, όπου τον περασμένο Ιούλιο αποφοίτησε από τη Μηχανική Υπολογιστών.

Οι πρώτες υποθέσεις, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, ο Μομέσο ανέβηκε για πρώτη φορά στην πίστα στο National Trophy 1000 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο τρόπαιο Aprilia RS660, όπου έλαμψε ξανά, με ένα βάθρο στο τελευταίο ετάπ του Μουτζέλο.