Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Νεϊμάρ: Ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Βραζιλιάνος άσος



Η ακριβότερη μεταγραφή στην Ιστορία είναι γεγονός. Ο Νεϊμάρ είναι και επισήμως κάτοικος Παρισιού, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή για την επόμενη πενταετία. 

Αργά το βράδυ της Πέμπτης η Παρί Σεν Ζερμέν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει τον Βραζιλιάνο σταρ στο Παρίσι.

Στην ιστοσελίδα της ομάδας υπάρχουν και δηλώσεις του Νεϊμάρ ο οποίος αναφέρει ότι είναι εξαιρετικά χαρούμενος που βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν προσθέτοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους συμπαίκτες και την ομάδα του να κατακτήσουν όλους τους τίτλους που ονειρεύονται οι οπαδοί της.

Το Σάββατο η Παρί κάνει πρεμιέρα με την Αζαξιό και δεν αποκλείεται να έχουμε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Νεϊμάρ με τη νέα του ομάδα.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, η οποία επιβεβαίωνε ότι εκπρόσωποι του παίκτη κατέθεσαν 222 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα αναφέρει:

Την Πέμπτη το απόγευμα οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και κατέβαλαν το ποσό των 222 εκατ. ευρώ στο όνομα του πελάτη τους. Αυτό σημαίνει πως λύνεται το συμβόλαιό του.

Η ομάδα θα μεταβιβάσει στην UEFA όλες τις λεπτομέρεις σχετικά με την παραπάνω ενέργεια, ώστε να εξετάσουν τις πειθαρχικές ευθύνες που ίσως να προκύψουν στην παρούσα υπόθεση

Το μόνο σίγουρο είναι, πάντως, πως το σίριαλ του καλοκαιριού δεν έχει τελειώσει ακόμη, καθώς υπάρχουν σημαντικές ενστάσεις για το ύψος της μεταγραφής και αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα νομική μάχη.