Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μουντιάλ 2018: Σε ρυθμούς... Κροατίας η Εθνική



Σε μουντιαλικό κλίμα μπαίνει από σήμερα η Εθνική ομάδα, που έχει μπροστά της την πρόκληση για την οποία πάλεψε την τελευταία διετία: τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Αντίπαλός της η Κροατία, την οποία η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την προσεχή Πέμπτη (9/11) στο Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια, στις 12 Νοεμβρίου στο «Γ.Καραϊσκάκης» στον αγώνα ρεβάνς.

Ο Μϊχαελ Σκίμπε αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, τα βασικότερα εκ των οποίων αφορούν την αμυντική γραμμή: ο Μανωλάς τιμωρήθηκε αιφνιδιαστικά από τη FIFA με μία αγωνιστική, ενώ Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης είναι τραυματίες.

Ο «Sokratis» (κατά τους Γερμανούς) ξεκίνησε θεραπεία στον αστράγαλο από το βράδυ του Σαββάτου, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με την Μπάγερν και υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή του.

Ως προς τον «Τόρο» (πρόβλημα στο δικέφαλο), η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι έτοιμος το βράδυ της Πέμπτης.

Οι διεθνείς θα προπονηθούν σήμερα στις 17:30, με προσθήκες της τελευταίας στιγμής τους Οικονόμου, που επιστρέφει στην Εθνική και τον Κολοβέτσιο, που κλήθηκε για πρώτη φορά.