Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μία περιουσία ξόδεψαν για να διασκεδάσουν παίκτες της Μπαρτσελόνα - Δείτε την απόδειξη



Μία ξέφρενη καλοκαιρινή βραδιά πέρασαν 3 σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου συνοδευόμενοι από τις κοπέλες τους. Πολλοί μάλιστα έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους γι την προκλητική αυτή στάση.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ίμπιζα απολαμβάνουν εδώ και λίγες ημέρες οι άσοι της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, παρέα με τον Ισπανό διεθνή μέσο της Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγκας.

Οι τρεις σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου συνοδεύονται, φυσικά, από τις εντυπωσιακές συντρόφους τους, Αντονέλα Ροκούσο, Σοφία Μπάλμπι και Ντανιέλα Σεμάαν, αντίστοιχα, αλλά και από τις οικογένειές τους.

Τις νύχτες, ωστόσο, οι τρεις άσοι της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι. ξεφαντώνουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και τους «παπαράτσι», που καραδοκούν σε κάθε τους βήμα, οι Μέσι, Σουάρες και Φάμπρεγκας συνθέτουν μια... τριπλέτα με εξαιρετικές επιδόσεις και εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ φροντίοζυν συχνά-πυκνά να «τροφοδοτούν» με υλικό από τις διακοπές τους, τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Κάπως έτσι, μέσω των social media δηλαδή, έφτασε σήμερα να κάνει τον γύρο του κόσμου η φωτογραφία μίας απόδειξης, που «ανέβασε» στο Twitter ο χρήστης @mephobia8, ο οποίος δηλώνει οικονομικός αναλυτής, που ειδικεύεται στις αθλητικές συγχωνεύσεις. Και γιατί προκάλσε ντόρο;


Επειδή η εν λόγω απόδειξη φαίνεται πώς προέρχεται από μία βραδινή έξοδο των τριών ζευγαριών, στη διάρκεια της οποίας οι βαθύπλουτοι αστέρες του ποδοσφαίρου έκαναν λογαριασμό ύψους.37.330 ευρώ! Καθώς φαίνεται, μάλιστα, στο ξέφρενο πάρτι ανοίχθηκαν 41 σαμπάνιες Dom Perignon, ενώ καταναλώθηκαν, μεταξύ άλλων, και 27 πίτσες!

Λεπτομέρεια: δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβήτησαν, μέσω Twitter, την αυθεντικότητα της απόδειξης, εστιάζοντας στη λεπτομέρεια «Avda. 8 de Agosto, 27», η οποία υπογράμμισαν ότι υποδηλώνει πώς η φωτογραφία έχει ημερομηνία 27 Αυγούστου. «Avda», ωστόσο, είναι στα ισπανικά η συντομογραφία της λέξης «Avenida», που σημαίνει «λεωφόρος».

Καθώς φαίνεται, η παρέα των σούπερ σταρ και των καλλονών συντρόφων τους το... έκαψε στο εστιατόριο «Sa Nansa» της Ίμπιζα, στο οποίο ανήκει η διεύθυνση «Avda. 8 de Agosto, 27»! Αν και η ημερομηνία που εκδόθηκε η απόδειξη δεν είναι ευκρινής, καθώς φαίνεται μόνο το 2017, είναι όντως πολύ πιθανό η απόδειξη να είναι πραγματική και να έχει καταγράψει σε... αριθμούς την απόλυτη χλιδή εκείνης της νύχτας για την παρέα των Μέσι, Σουάρες και Φάμπρεγκας..