Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Με την πεπατημένη ο Λουτσέσκου στον «τελικό»



Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αύριο το βράδυ (19:55) τη νίκη με αντίπαλο την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η οποία θα του επιτρέπει να ελπίζει πως η Τσέλσι θα κάνει τη… δουλειά της κόντρα στη Βίντι (την ίδια ώρα), για να πανηγυρίσει εκείνος την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Η επικράτηση επί των Λευκορώσων στην Τούμπα είναι μονόδρομος και αυτός είναι ο λόγος που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πειραματισμούς, εν αντιθέσει με κάποιες επιλογές που έκανε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Με άλλα λόγια, θα χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Ο Πασχαλάκης δεν θα φύγει κάτω από τα δοκάρια, οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια θα αποτελέσουν την τετράδας της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά, ενώ η τριάδα Μαουρίσιο, Κάνιας και Πέλκας (σε λίγο πιο προωθημένο ρόλο) δεν «σπάει» στα χαφ.

Ο Πρίγιοβτς… δεν κουνιέται από την κορυφή της επίθεσης, ενώ για τις θέσεις στα πλάγια όλα δείχνουν πως ο Μπίσεσβαρ θα είναι ο ένας και ο άλλος «παίζεται» μεταξύ Λημνιού και Λέο Ζαμπά.