Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 -

Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο και το μήνυμά τουΟ Λευτέρης Πετρούνιας μας έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες για μια ακόμα φορά!

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα για εκείνον αφού το πρωί χειρουργήθηκε στον ώμο, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα πολλών μηνών! Ευτυχώς όλα πήγαν κατευχήν και ο ολυμπιονίκης μας αναρρώνει στο νοσοκομείο! Και βέβαια στη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας χαμογελάει, αψηφώντας , όπως πάντα, τον πόνο!

Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο και το ευχαριστώ! | tlife.gr

Διαβάστε όσα έγραψε:

«Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής.Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε».