Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Λεμονής: έχουμε ισχυρό κίνητρο με την Γιούβε



Μόνο αδιάφορος δεν θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να μην έχουν ελπίδες πρόκρισης, όμως το όνομα και μόνο της “Μεγάλης Κυρίας” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φτάνει και περισσεύει για να υπερχειλίσει με πάθος στο ελληνικό “στρατόπεδο”.

Ο Τάκης Λεμονής τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να αποχαιρετήσει με νίκη την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αποκάλυψε ότι δεν θα αλλάξει πολλά στην επιτυχημένη τακτική, που ακολούθησε στη “λευκή” ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα.

Οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή:

Για το τι θα πει στους παίκτες του για το παιχνίδι με την Γιουβέντους:

«Πρέπει να βάλουμε στη ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας και το άλλο οι βαθμοί. Σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα γιατί μέσω αυτού βγαίνουμε στην Ευρώπη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ισχυρό πάντα σε τέτοια ματς. Δεν ανησυχώ για αυτό. Οπότε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το αν «κατασκόπευσε» την Γιουβέντους στον αγώνα με την Νάπολι:

«Ναι το είδα το ματς. Θα μιλήσω για το τι έγινε πριν τον αγώνα και τι συζητάγαμε με τους συνεργάτες μου. Η Νάπολι μου αρέσει πολύ όπως παίζει αλλά η Γιουβέντους έχει βαριά φανέλα και μετράει αυτό και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Είδαμε κάποια πράγματα, ωστόσο θεωρώ ότι αύριο αυτά θα είναι κάπως διαφορετικά».

Για το πως περιμένει την Γιουβέντους και αν θα έβγαζε κάποιον παίκτη από την ιταλική ομάδα:

«Ολους θα τους έβγαζα. Αστειεύομαι. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς περιμένουμε από την Γιουβέντους να επιτεθεί και να θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς για να μην εξαρτάται από το παιχνίδι στην Βαρκελώνη. Δεν θα αλλάξουμε πολλά εμείς σε σχέση με τα όσα ματς έχουμε παίξει με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Για το γεγονός ότι στους αγώνες του Champions League ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με «ψευτοεννιάρι»:

«Πιστεύω, θα έχουμε κάτι διαφορετικό. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Εγώ στέκομαι πιο πολύ στο στιλ και την φιλοσοφία του παιχνιδιού που θα έχουμε αύριο».

Για το αν στο πίσω μέρος του μυαλό του υπάρχει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για το πρωτάθλημα:

«Ναι νομίζω ότι στην ζυγαριά πρέπει να βάλουμε αρκετά και ένα από αυτά είναι και το πρωτάθλημα. Σίγουρα ναι το σκέφτομαι έτσι». 

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να σκοράρει και οι πρωταθλητές Ελλάδος να κλείσουν νικηφόρα το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι.

Οι δηλώσεις του Φελίπε Πάρντο:

Για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε, αλλά και για το αν υπάρχει κίνητρο στο παιχνίδι με την Γιουβέντους, καθώς είναι αδιάφορο βαθμολογικά:

«Όλα τα παιχνίδια στην διοργάνωση αυτή έχουν ενδιαφέρον και κίνητρο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο και να τελειώσουμε ωραία την διοργάνωση μπροστά στον κόσμο μας».

Για το αν μετά τα δύο γκολ με την Σπόρτινγκ, θέλει να σκοράρει και κόντρα στην Γιουβέντους:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο αυτά γκολ που έβαλα κόντρα στην Σπόρτινγκ. Φυσικά θέλω να το επαναλάβω με Γιουβέντους. Σημασία έχει να κάνουμε ένα άριστο ματς ως ομάδα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε καλά φέτος αυτήν την διοργάνωση».