Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 -
Μέτριο

19 °C

Σήμερα, 25. Μαΐου 2020

Λαμπερή παρουσίαση του τμήματος πυγμαχίας του ΠΑΟ στον ΔιόνυσοΚαι όμως: Το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού πάει κόντρα σε όλα τα προβλήματα της "πράσινης" αθλητικής οικογένειας, κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό και ενισχύει με τίτλους τον ταλαιπωρημένο, από τα προβλήματα, Ερασιτέχνη.

Το PAO boxing club, έχει τρελάνει τον κόσμο της "πράσινης" οικογένειας με την οργάνωση και τις υποδομές του, έχοντας ως μπροστάρη και απόλυτο πρωταγωνιστή, στο όλο εγχείρημα, τον παλιό πρωταθλητή του αθλήματος, Γιάννη Αϊδινιώτη!

Σε μία λαμπερή βραδιά στον Διόνυσο, υπό τη σκέπη της Ακρόπολης, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου της «πράσινης» Πυγμαχίας.

Και συνάμα, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα η συνεργασία του τμήματος με την αθλητική εταιρεία ένδυσης «Champion», η οποία φέτος θα ντύνει του πυγμάχους και το προπονητικό stuff του Παναθηναϊκού.

Προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος (όπως οι τραγουδιστές Σταμάτης Γονίδης, Αντύπας, Νίκος Μακρόπουλος), παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (σ.σ. Ατωνιάδης, Οικονομόπουλος) και πολλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, έδωσαν το «παρών» στην υπέροχη εκδήλωση του «τριφυλλιού», τιμώντας τον ευεργέτη του τμήματος, Γιάννη Αϊδινιώτη και τους αθλητές του!