Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κύπελλο Ελλάδας: Έντονες πιέσεις για να μην αναβληθεί ο τελικός



Απίστευτα πράγματα και πραγματικό αλαλούμ με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ΕΠΟ θεωρεί δεδομένη την τέλεσή του και οι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ασκούν πιέσεις σε πολιτικό επίπεδο και δη στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για να μην αναβληθεί ο αγώνας.

Οι «Δικέφαλοι» επιθυμούν τη διεξαγωγή του το Σάββατο 6 Μαΐου προκειμένου να μη διαταραχθεί ο σχεδιασμός τους ενόψει των πλέι οφ, ενώ προτάσσουν και την ταλαιπωρία των οπαδών που θα μετακινηθούν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Από την πλευρά της, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το... σχέδιο της Ομοσπονδίας για να λυθεί εν μέρει το κύριο πρόβλημα, που αφορά στα μη αριθμημένα εισιτήρια, είναι πως την ώρα εισόδου των φιλάθλων στο στάδιο, κατά την παραλαβή του εισιτηρίου, θα τοποθετείται πάνω του αυτοκόλλητο με τον αριθμό της θέσης του, καθώς η ΕΠΟ εκτιμά ότι τα συνεργεία θα προλάβουν την Παρασκευή να αριθμήσουν τα καθίσματα του γηπέδου.