Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κασίγιας: Βγήκε από το νοσοκομείο! «Ήμουν πολύ τυχερός, δεν ξέρω για το μέλλον μου»



Ο Ίκερ Κασίγιας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Οπόρτο (σ.σ. την Πρωτομαγιά υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου) εμφανίστηκε συγκινημένος, χαρακτήρισε τον εαυτό του πολύ τυχερό, ενώ δεν αποκάλυψε κάτι για το… μέλλον του.

“Πέρασαν κάποιες μέρες. Ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Συνέβη σε μένα. Εδώ είμαστε. Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά πρέπει να είμαι ευγνώμων. Ήμουν πολύ τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν, ένιωσα την αγάπη όλων.

Δεν πρέπει να ξεχάσω να ευχαριστήσω όλο το νοσοκομείο, τον γιατρό Νέλσον, και όλους τους ανθρώπους που μου επέτρεψαν να έχω μια γρήγορη αποθεραπεία. Καθώς και τα μηνύματα συμπαράστασης στα social media. Νιώθω πολύ καλύτερα, θα ξεκουραστώ για μερικές εβδομάδες ή για μερικούς μήνες, ακόμα δεν ξέρω το χρονικό διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν να με επισκεφτούν. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά είμαι καλά” ανέφερε ο Κασίγιας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νοσοκομείο, μαζί με αρκετό κόσμο.

Όσον αφορά το τι θα κάνει από δω και πέρα, ο Ισπανός πορτιέρε ανέφερε: “Δεν ξέρω πως θα είναι το μέλλον μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι εδώ και να είμαι σε θέση να λέω πως νιώθω”.