Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η Ρεμς ανακοίνωσε και επίσημα τον Ενγκελς



Την απόκτηση του Μπιορν Ενγκελς με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής η Ρεμς. Ο Βέλγος αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η νεοφώτιστη ομάδα του Σαμπιονά. Ο 23χρονος σέντερ μπακ ξανασμίγει με τον Αλεξί Ρομαό, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό.

Οσον αφορά στο καθεστώς της μεταγραφής του Βέλγου σέντερ μπακ, η γαλλική ομάδα στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι για δανεισμό του Ενγκελς για ένα χρόνο, με αυτόματη αγορά του παίκτη αν παραμείνει στην κατηγορία. Η Ρεμς στην πρώτη της χρονιά στη Λιγκ 1 έχει ξεκινήσει εξαιρετικά και μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Ρεμς επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Ενγκελς και κατάφερε τελικά να τον κάνει δικό της. Ο παίκτης, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των νεοφώτιστων, βρίσκεται στη Γαλλία από την περασμένη Παρασκευή και μάλιστα παρακολούθησε από κοντά το ματς με τη Λιόν. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο άνδρες συναντήθηκαν για αρκετή ώρα και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί τη νέα σεζόν.

Το βίντεο παρουσίασης της γαλλικής ομάδας μάλιστα έχει και άρωμα τένις, με τους ανθρώπους της Ρεμς να συνδέουν το όνομα του Μπιορν Ενγκελς με τον θρυλικό τενίστα Μπιορν Μποργκ. Ο Βέλγος, που επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο. 2, κάνει κολπάκια με το μπαλάκι του τένις και φοράει τα χρώματα της νέας του ομάδα.