Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η πρώτη συνέντευξη του Μέσι στη Γαλλία δόθηκε στο France Football



Αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη μετά την υπογραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Λιονέλ Μέσι την παραχώρησε στο France Football.

Μια συνέντευξη που θα βρίσκεται στα περίπτερα αυτό το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου. Προφανώς, ο έξι φορές νικητής της «Χρυσής Μπάλας» είναι και το πρωτοσέλιδο του περιοδικού.

Προς το παρόν, κανένα απόσπασμα από τη συνέντευξη δεν έχει μεταδοθεί σε προεπισκόπηση, εκτός από αυτή την πρόταση: «Δεν έκανα λάθος».

Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος κάτι άλλο, εκτός από μια αναφορά στην επιλογή του να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού δεν μπόρεσε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Φλοράν Τορκού, δημοσιογράφος που συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτής της συνέντευξης, έδωσε ορισμένα στοιχεία για τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά το θέμα της Παρί Σεν Ζερμέν, ένα ζήτημα θα είναι τα πρώτα του βήματα στο σύλλογο, αλλά και η σχέση του με τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Μπαπέ εντός του «MNM».

Ο «ψύλλος» μίλησε επίσης για τη νίκη της Αργεντινής στο Copa America αυτό το καλοκαίρι, ενώ εκτιμάται ότι θα μπορούσε επίσης να έχει αναφερθεί στις πιθανότητές του να κατακτήσει την «Χρυσή Μπάλα» του 2021, που θα απονεμηθεί από το France Football στις 29 Νοεμβρίου.