Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Η «Μπάρτσα» παρουσίασε τον Γκριεζμάν



Με θερμά λόγια για το νέο σύλλογο και την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του μίλησε ο Αντουάν Γκριεζμάν απόψε, στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Μπαρτσελόνα.

«Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου σε αυτή τη νέα περιπέτεια που με περιμένει. Με την Μπαρτσελόνα θέλω να κάνω σημαντικά πράγματα, να κερδίσω τα πάντα, γιατί οι στόχοι αυτού του συλλόγου είναι και δικοί μου. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα ερχόμουν να παίξω εδώ, είμαι πολύ ευτυχής και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω» είπε ο Γαλλος παγκόσμιος πρωταθλητής.

 

«Η Μπαρτσελόνα είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θα προσπαθήσω να τον καταστήσω ακόμη μεγαλύτερο. Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω στο "Καμπ Νου"» πρόσθεσε ο Γκριεζμάν, ο οποίος κατά την παρουσίασή του στο φίλαθλο κοινό των Καταλανών, ο Γάλλος έκανε μερικά «κόλπα» με την μπάλα ενώπιον των οπαδών της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Ο διεθνής επιθτικός αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά αναφορικά με τη μετακίνησή του σοβεί ήδη μια διαμάχη ανάμεσα στους δύο συλλόγους που συνδέεται με την καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης, η οποία πριν ήταν 200 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια έγινε 120 εκατομμύρια.