Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η Λέιλα που βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι στα Πατήσια πλέον είναι καλά



Τέλος καλό, όλα καλά για την περιπέτεια της υγείας της μικρής σκυλίτσας Λέιλα που βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο ενός μπαλκονιού στα Πατήσια, όπως αναφέρει ο Αποστόλης Κρομύδας, ο κτηνίατρος που ανέλαβε τη θεραπεία της μετά τον τραυματισμό της.

Όπως αναφέρει ο κ. Κρομυδάς, η σκυλίτσα τραυματίστηκε βαριά και περαστικοί την έφεραν στο ιατρείο του, το οποίο έτυχε να βρίσκεται κοντά στην περιοχή.

«Δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της σταθεροποιήθηκε. Η αναζήτηση έμπειρου συναδέλφου με γνώσεις και εξοπλισμό ορθοπεδικής ξεκίνησε. Παράλληλα με αυτό και λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα, πλήθος συνανθρώπων μας, στήριξε με κάθε τρόπο, οικονομικό, ηθικό, ψυχολογικό την προσπάθεια αυτή. Τέτοια χειρουργεία είναι δύσκολα και πολυδάπανα. Ευτυχώς, ένας κορυφαίος στον τομέα αυτό συνάδελφος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του».

Ο κτηνίατρος αναφέρει ότι έγιναν δύο πολύωρα ορθοπεδικά χειρουργεία με δύο ημέρες διαφορά το ένα από το άλλο. «Το αποτέλεσμα μας χάρισε μεγάλη χαρά κι ανακούφιση, γιατί όλος ο κόσμος παρακολουθούσε και προσεύχονταν γι αυτήν» υπογραμμίζει.

Όσον αφορά τα οικονομικά ο κ. Κρομυδάς ειδοποιεί ότι θα πρέπει όλοι όσοι προσέφεραν για τα έξοδα της Λέιλα, έστω και το ελάχιστο, να επικοινωνήσουν μαζί του στα τηλέφωνα 2108642734 6972237825 ή στο [email protected]. «Το ποσό που περίσσεψε θα επιστραφεί αναλογικά. Υπάρχει κατάλογος αλλά λείπουν κάποια στοιχεία και τηλέφωνα επικοινωνίας» εξηγεί.