Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Η Γουλβς θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς



Μεγάλο ενδιαφέρον για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, επιδεικνύει η Γουλβς, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «ΦΩΣ», που επικαλείται πηγές στην Αγγλία.

Μάλιστα ο Πορτογάλος προπονητής, τον οποίο οι «λύκοι» έμαθαν πέρυσι στις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» για το Europa League, φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή της αγγλικής ομάδας.

Ο νυν τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ενδέχεται να φύγει για το Λονδίνο προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της Τότεναμ, απ΄ όπου αποχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο. 

Στο σύλλογο έχει δημιουργηθεί μια μικρή πορτογαλική... αποικία, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ εκτός της τεχνικής ηγεσίας στο ρόστερ υπάρχουν οκτώ ποδοσφαιριστές (συν δύο δανεικοί) από την ιβηρική χώρα, μεταξύ των οποίων ο Ντανιέλ Ποντένσε, ενώ κουμάντο στις μεταγραφές κάνει ο επίσης Πορτογάλος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει ήδη γίνει μια πρώτη κρούση στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μαρτίνς, ο οποίος δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό έως το 2022, με τη σχετική ρήτρα να έχει οριστεί στα 4 εκ. ευρώ.