Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Χαμόγελα για μικρό θαυμαστή του Μέσι



Ο Λιονέλ Μέσι είναι δημοφιλής, όχι μόνο στους ενήλικους ποδοσφαιρόφιλους, αλλά και στα μικρά παιδιά, που τον θαυμάζουν και θέλουν να του μοιάσουν.

Πρόσφατα, στο Μοντεβιδέο, όπου βρέθηκε ο διεθνής παίκτης για τον αγώνα της Αργεντινής με την Παραγουάη, ένας μικρός θαυμαστής του, όταν η ομάδα του Μέσι επέστρεψε στο ξενοδοχείο της, εκείνος προσπάθησε να περάσει από τους άνδρες της ασφάλειας για να φωτογραφηθεί με το ίνδαλμά του.

Όταν εκείνοι τον εμπόδισαν, το μικρό αγόρι ξέσπασε σε κλάματα. Βλέποντας την σκηνή ο Μέσι, αν και ήταν έτοιμος να ανεβεί στο δωμάτιό του για να ξεκουραστεί, πήγε κοντά στον ανήλικο θαυμαστή του και πόζαρε δίπλα του, ώστε να ικανοποιήσει το όνειρό του για μια φωτογραφία με τον πιο διάσημο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Η φωτογραφία του Μέσι με το αγόρι από το Μοντεβιδέο έκανε μέσα σε λίγα λεπτά τον γύρο του κόσμου αφού αναρτήθηκε στο Twitter. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής ποδοσφαιριστής κάνει το χατήρι ενός μικρού θαυμαστή του.

Το περασμένο έτος είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο η ιστορία του 6χρονου Αφγανού Μουρταζά Αχμαντί. Το αγόρι είχε φωτογραφηθεί με μια φανέλα σε χρώμα λευκό και γαλάζιο με γραμμένο το όνομα του Λιονέλ Μέσι, φτιαγμένη από σακούλες! 
 
Η Μπαρτσελόνα σε συνεργασία με την UNICEF φρόντισαν, ώστε ο μικρός Μουρταζά να παραλάβει αυθεντικές φανέλες με το όνομα αγαπημένου του ποδοσφαιριστή ενώ ο Μέσι συνάντησε το αγόρι στο Κατάρ, όταν είχε ταξιδέψει για να παραστεί σε εκδήλωση της Επιτροπής Διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.