Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Εξαλλος ο Βενγκέρ με τον Ελληνα διαιτητή Σιδηρόπουλο



«Ακατανόητη και σκανδαλώδη», χαρακτήρισε ο Αρσέν Βεγκέν την παρουσία του Ελληνα διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, στην ήττα (1-5) της Αρσεναλ από την Μπάγερν. 

Ο Αλσατός τεχνικός, εμφανώς οργισμένος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η απόφαση του διαιτητή και του βοηθού για την αποβολή του Κοσιελνί ήταν σκανδαλώδης. Δεν υπήρχε πέναλτι στον Λεβαντόφσκι και επίσης, ήταν σε θέση οφσάιντ. Ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ 1-0, δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Γουόλκοτ. Η αποβολή του Κοσιελνί, απλά μας… σκότωσε. Ηταν δύσκολο να τελειώσουμε το παιχνίδι. Γενικά είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι συνέβη. Μπορούμε να δώσουμε πολλές εξηγήσεις, αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτός ήταν ο λόγος για το αποτέλεσμα», είπε ο Αρσέν Βενγκέρ.

«Η Μπάγερν είναι μία καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει νομίζω να πει ευχαριστώ στον διαιτητή. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Όταν, σε τόσο σημαντικούς αγώνες, βλέπω μια τέτοια στάση, βγαίνω από τα ρούχα μου. Είναι πραγματικά κρίμα για τους φιλάθλους, που πληρώνουν πολλά λεφτά, να βλέπουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλές από τις αποφάσεις του διαιτητή ήταν ακατανόητες. Όταν δίνει πρώτα κίτρινη κάρτα και μετά την κάνει κόκκινη, απλά αυτή η απόφαση δεν είναι σοβαρή. Οι παίκτες μου δεν με απογοήτευσαν, ο διαιτητής, όμως, ναι. Νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι αλλοιώθηκε από τον διαιτητή. Ας κρατήσουμε το πρώτο ημίχρονο και να συνεχίσουμε για το επόμενο παιχνίδι»!