Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Εθνική Γυναικών: Χωρίς Μάλτση και Φασούλα στην Ισπανία



Χωρίς τις Μάλτση και Φασούλα αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (7/09) η αποστολή της Εθνική γυναικών για την Ισπανία.

Από τις 22 έως τις 30/09 θα διεξαχθεί στην Τενερίφη το παγκόσμιο κύπελλο και από σήμερα ξεκινά για την γαλανόλευκη ο δεύτερος κύκλος των αγώνων προετοιμασίας της ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης που ακολουθεί.

Η Εθνική μπάσκετ γυναικών «πέταξε» για την Κάθερες, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις της σε τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα η Ισπανία, η Αργεντινή και το Πουέρτο Ρίκο. 

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά θα παίξει το Σάββατο (8/9, 22:00) με το Πουέρτο Ρίκο και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ισπανία και Αργεντινή (8/9, 19:30), ανάλογα με τα αποτελέσματα των δύο αγώνων.

Οι δύο νικήτριες θα παίξουν στον τελικό του τουρνουά, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/9) στις 22:00, ενώ οι δύο ηττημένες θα παίξουν για την 3η θέση στις 19:30.

Την αποστολή της Εθνικής αποτελούν οι: Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Έλενα Τσινέκε, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάννα Χριστινάκη, Αννα Νίκη Σταμολάμπρου και Σύνθια Εζέτζα.

Εκτός αποστολής έμειναν η Εβίνα Μάλτση και η Μαριέλλα Φασούλα για να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης.