Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 -

ΕΟΕ: Koζομπόλη και Μιλλούση πρόεδροι στις Επιτροπές Αθλητών και Ισότητας ΦύλωνΗ Επιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την εκλογή των έξι μελών της, Κέλλυς Αραούζου, Χρήστου Βολικάκη, Άγης Κασούμη, Βιργινίας Κραβαριώτη, Μαρίας Ντάνου και Κώστα Φιλιππίδη.

Στην Επιτροπή μετέχουν τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ Βούλα Κοζομπόλη, Βασιλική Μιλλούση, Γιάννης Φουντούλης καθώς και ο Παύλος Καγιαλής, μετά την εκλογή του στην Επιτροπή Αθλητών των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Η Βούλα Κοζομπόλη επιλέχθηκε ομόφωνα ως πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών και μέλος στη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ, ενώ η Βασιλική Μιλλούση αναλαμβάνει πρόεδρος στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

Η Κέλλυ Αραούζου θα είναι μέλος στην Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, ο Χρήστος Βολικάκης και ο Κώστας Φιλιππίδης μέλη στην Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας, η Άγη Κασσούμη στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, η Βούλα Κοζομπόλη στην Επιτροπή Μάρκετινγκ και η Βιργινία Κραβαριώτη στην Επιτροπή Αθλητισμός και Περιβάλλον.