Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021 -
Μέτριο

10 °C

Σήμερα, 5. Δεκεμβρίου 2021

Έφερε Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός!Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάτκο Μίλιεβιτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες λέγεται πως έχουν φέρει στην Αθήνα τον 20χρονο Αργεντινό δεξιοπόδαρο εξτρέμ για να συζητήσουν μαζί του, να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις της ομάδας και γενικά ό,τι χρειάζεται για να «ψηθεί» υπογράψει.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, αν και σε περιπτώσεις… λάτιν παικτών πάντα χρειάζεται επιφυλακτικότητα. Ο νεαρός άσος είναι σε ρήξη με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και εκείνος δεν το ανανεώνει. Προφανώς πρόκειται για μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον από πλευράς Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση ενός πιο έτοιμου εξτρέμ ή και δεξιού μπακ, όλα είναι ανοιχτά μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δείχνει να «καίγεται» βλέποντας και την αγωνιστική άνοδο του Μπρούμα, αλλά και τον Ανδρούτσο να εξελίσσεται ως μια έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.