Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Δακρυσμένος ο Πικέ: Η χειρότερη ποδοσφαιρική εμπειρία της ζωής μου



Ο Ζεράρδ Πικέ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας για την 7η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. "Ήταν η χειρότερη ποδοσφαιρική εμπειρία της ζώης μου", δήλωσε.

Ο Ζεράρδ Πικέ έχει ταχθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας. Μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας, ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός δήλωσε δακρυσμένος ότι αυτή ήταν η χειρότερη ποδοσφαιρική εμπειρία της ζώης του.

«Ο σημερινός αγώνας ήταν η χειρότερη ποδοσφαιρική εμπειρία της ζωής μου. Μας ζητήθηκε η άποψη μας, ο καθένας την κατέθεσε, αλλά στο τέλος υποχρεωθήκαμε να παίξουμε. Ο πρόεδρος προσπάθησε να αναβάλλει το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει απορίες για τον λόγο που κατεβήκαμε να αγωνιστούμε. Αν κάποιος παράγοντας ή η ομοσπονδία πιστεύει ότι αποτελώ πρόβλημα για την Εθνική, δεν έχω πρόβλημα να αποσυρθώ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι περήφανος για την Καταλονία σήμερα. Εμείς οι Καταλανοί δεν είμαστε κακοί άνθρωποι. Απλώς θέλαμε να μας δοθεί το δικαίωμα να ψηφίσουμε. Έχουμε τον πρόεδρο και την κυβέρνηση που έχουμε. Μιλάμε για ανθρώπους που δεν ξέρουν να μιλήσουν ούτε αγγλικά».