Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Champions League



Ο μεγάλος τελικός για το Champions League 2020 θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής 23/8 ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι σήμερα θα μπορέσουν, επιτέλους, να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League 2020. Ο μεγάλος τελικός έρχεται με καθυστέρηση σχεδόν τριών μηνών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο Estadio Da Luz της Λισαβόνας (22:00, ΕΡΤ1, ΕΡΤ Sports, Cosmote Sport 1), ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπάγερν Μονάχου.

Και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει τα αντίστοιχα πρωταθλήματα και Κύπελλα σε Γαλλία και Γερμανία. Η Μπάγερν έχει καταφέρει πέντε φορές στο παρελθόν να κερδίσει το κύπελλο στο Champions League/Κύπελλο Πρωταθλητριών, κάνοντας μάλιστα «τρεμπλ» το 2013. Αυτό θα είναι κάτι που θα επιχειρήσει για πρώτη φορά στην 50χρονη Ιστορία της η Παρί Σεν Ζερμέν. Σε έναν τελικό που θα έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Αυτές είναι οι πιθανές ενδεκάδες

Παρί Σεν Ζερμέν: Ρίκο (Νάβας), Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Βεράτι, (Παρέδες), Αντέρ Ερέρα, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Μπαπέ.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατεγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Τιάγκο, Πέρισιτς, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι